Kaka på kaka.

Tiden bara ränner iväg och jag vet knappt vart jag bor snart! Det finns massor jag inte prioriterat att skriva i bloggen. Massor av tid som gått från bloggen till annat.

Jag träffade ju min nya mammiskompis och var på mammafika och dagen efter födde min mammiskompis så nu har jag ingen att umgås med och prata med varje dag. Det känns så tomt! Sen har jag träffat en bloggiskompis, vi hade en trevlig lunch och kollade i affärer. Mycket välbehövd dag.

SVT har hört av sig och för er icke tålmodiga måste jag be er ha tålamod, i september får jag veta om det blir ett program. Mobbaren sa först ja till att filmas men har  nu hoppat av. Suck. Men men. Sen insåg jag att jag har en kompis som jobbar på ett äventyrsbad. Borde hon inte ha koll på huruvida man får åka vattenruchbana om man är gravid? Frågade och inga direktiv fanns på hennes jobb iaf! Så vi åkte iväg till badhuset igår och åkte vattenruchbana. Jag orkade inte mer än strax under tre timmar. Det var iaf då jag sa att jag inte pallade trapporna mer. Åka var inga problem... Det gick inte snabbt till bilen för hela kroppen sa stopp. Fogarna kändes mer än någonsin och jag var trött i varenda muskel. MEN!!!! Jag mådde bra. Jag var glad. Hela dagen hade jag fått kommentarer att jag inte borde åka och så... men jag hade ju kollat upp det och fick åka så varför skulle jag inte göra något jag får göra och som får mig glad?

Idag har jag ont fortfarande, men jag är också glad fortfarande. Värre att må psykiskt dåligt och ha småont i fogarna än att ha ont i fogarna men må bra. Psyket spelar stor roll!

Jag måste göra saker för att må bra. Sitta hemma är inte min grej. Umgås med folk. Komma ut. Ja, sånt får mig att må bra! Och varför inte må bra mina sista dagar som icke ansvarig för någon annans liv?

Vår lägenhet är såld också, inte riktigt så bra pris som vi önskade men vi går med vinst och det är bra! Sambon skrev kontraktet idag. Skönt att ha sådant gjort. Jag har målat större delen av sängen och man börjar ana hur resultatet kommer bli. Mönstret på ena sidan är klart, såhär ser det ut;


Kommentarer
Postat av: Sussi

Åhh vilken skojig dag! Vattenrutchbana som är så kul. Fast jag börjar bli för feg för att våga åka dom allra längsta och brantaste ;)

Man måste göra sakar som är skojiga, annars ruttnar man bort. Att skratta är en livsnödvändighet. Hoppas du hittar på massa skojiga saker. Fast snart blir det med lilla bäbisen i din famn :)Kramisar2012-03-30 @ 22:52:45
URL: http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Dela med dig av dina tankar:
Lite tips:
fet - *din text*
understruken - _din text_


Ditt namn:
♥ Kom ihåg mig ♥

Din mail: (frivillig/publiceras ej)

Din blogg: (frivillig/publiceras)

Kommentar:

Trackback