fullt ös!

Vi börjar få lite pejl på flytten nu. Det är snart! På torsdag fyller vi lastbilen och på fredag går lasset. Vi sover hos svärmor sista natten, på så sätt vet vi att det är rent på fredag för det måste vara rent på torsdag redan..! Vi har minimerat användandet av köket till ett skåp och en låda. Resten är städat, våttorkat osv. Frysen är avfrostad och avtorkad. Garderoberna är så gott som tömda och överskåpen avtorkade, nu ska vi tömma de sista skåpen och torka ur dem. Nu sitter vi med listor av vad som ska göras. Elen i nya lägenheten, vad ska vi ha i bilen, vad ska vi ha i lastbilen och hur gör vi ditt och datt...

Att ha barn försvårar det hela, man vill inte låta för mycket för då kan pyret vakna. Egentligen tycker vi att vi ska kunna låta och att pyret ska sova ändå men när man håller på inför flytt så tappar man så mycket tid på att hon vaknar så vi delar upp det. En går på promenad och en fixar.

Jag ska försöka fixa massor idag men nu hamnade jag i soffan med datorn i knät och tv:n är igång. Så typiskt. Men jag har ringt om elnät, föräldrapeng och... vad var det mer? Jag ska åka och kolla på nya köksredskap idag också.

Vi betalade dyrt denna månad, nästan dubbla hyror eftersom lånet för denna är ungefär som hyran på nästa lägenhet... Surt såhär innan sommaren. Tur att vi båda fick tillbaka på skatten! Håll tummarna för att pyret håller sig lugn idag så det blir en bra dag!

Kommentarer
Postat av: Sussi

Vad fort tiden går. Tänk att det redan är dags. Att du längtar är det ingen tvivel om ;)

Hoppas allt går smidigt på torsdag nu. Snart får du träffa dina vänner igen :)



Kramisar

2012-05-29 @ 22:29:29
URL: http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Dela med dig av dina tankar:
Lite tips:
fet - *din text*
understruken - _din text_


Ditt namn:
♥ Kom ihåg mig ♥

Din mail: (frivillig/publiceras ej)

Din blogg: (frivillig/publiceras)

Kommentar:

Trackback